Seksan Khamcharoen best på Bellerive CC!

Runde to i årets Tour de Golf Indoor ble spilt «online» i går på Bellerive CC og Steinar Løite fra Vrådal GK ledet lenge, men Seksan Khamcharoen fra Miklagard GK ble for sterk og vant til slutt med +2 netto foran Steinar Løite og Anders Halse (Hauger) på +4 netto. Seksan Khamcharoen har da som vinner av runde 2 i årets TDG Indoor, kvalifisert seg til del-finalen i mars hvor alle de ti runde-vinnerne møtes og kjemper om den ene plassen i Tour de Golf Spring Invitational i Skottland den 29 april til 3 mai 2022. Vinneren av del-finalen i mars får dekket fly t/r, opphold og golf i Skottland.
Neste runde i Tour de Golf Indoor spilles på Casa De Campo ‘Teeth of the Dog’ søndag 16 januar. Vi ønsker alle lykke til!