Tour de Golf Indoor spilles nå «online» over store deler av landet!

Tour de Golf Indoor spilles i år online over store deler av landet. Alle golf sentere med Trackman 4 simulatorer kan være med å arrangere årets turnering. I Oslo arrangeres turneringen på tre golfsentere: Grønmo Indoor Golf, Nordic Padel og Golfhandelen. I resten av landet er det foreløpig følgende sentere som er med: Champion Indoor Golf (Dal), KRS Golfsim (Kristiansand), Sandefjord Golfsim (Sandefjord), Fairway Golfsenter (Nøtterøy), Gjøvik & Toten Golfsenter (Raufoss), Trysil Indoor Golf (Trysil) og Porsgrunn Golfsim (Porsgrunn).
Vi håper i løpet av denne sesongen å få med de fleste golfsenterne på å være med å arrangere Tour de Golf Indoor. Målet er at i 2022/2023 sesongen skal turneringen være landsdekkende.

FLOTTE PREMIER
I årets Tour de Golf Indoor er det to golfturer i premie. De 16 beste spillerne etter 10 runder, går til finale i mars hvor alle starter likt og hvor vinneren av finalen får gratis deltakelse i Tour de Golf Invitational i Spania i oktober 2022. Fly t/r, opphold, golf og bankett er dekket av Golfserie.no. I tillegg spiller alle enkelt runde vinnere i Tour de Golf Indoor + de to beste fra romjulsturneringen egen finale innendørs i mars om tur til Skottland og deltakelse i Tour de Golf Spring Invitational 29/4-3/5 – 2022. Vinneren av den finalen får dekket fly t/r, opphold og golf.
Uansett om man ikke får vært med på mange av rundene, så er det store mulighet for å nå en av finalene. Vi ønsker alle lykke til i årets Tour de Golf Indoor.