Erik Selvær i en egen klasse!

I gårsdagens tredje runde i Tour de Golf Indoor, var Erik Selvær fra Drøbak i en helt egen klasse. Han spilte 18 hull på Casa de Campo på -1 netto og vant hele tre slag foran Ben Gromelle (Miklagard) og Duc Van Nguyen (Grønmo). Erik gjorde med dette et byks på sammenlagt listen og har også med runde seieren kvalifisert seg til del-finalen innendørs i mars, hvor vinneren får gratis deltakelse i Tour de Golf Spring Invitational i Skottland i slutten av april. Så langt er følgende spillere kvalifisert til del-finalen innendørs :
Vinner runde 1 Arne Selmer (Grønmo), vinner runde 2 Seksan Khamcharoen (Miklagard), vinner romjulsturneringen Mikkel Bergum Johansen (Drøbak) og delt 1 plass romjulsturneringen Peder Rundberget (Asker).
Vi minner om at de 16 beste i etter de ti rundene er kvalifisert til finalen i Tour de Golf Indoor i slutten av mars, hvor alle stiller likt og hvor vinneren får gratis deltakelse i Tour de Golf Invitational i Spania i oktober. Vinneren av Tour de Golf Indoor får fly t/r, opphold, golf og bankett dekket av Golfserie.no.