Tour de Golf 2023

Vinneren i superfinalen i Oslo i september får gratis deltakelse i Tour de Golf Invitational i Spania i begynnelsen av november 2023

Tour De Golf 2023 er en individuell turnering for damer og herrer, hvor vi setter opp 8  turneringsdatoer i løpet av sesongen, og deltakerne kan spille så mange  de ønsker av disse rundene for å nå sluttspillet og deretter til finalen i Spania i 8-12. november.
Nye deltakere kan melde seg på helt frem til siste runde.

Turneringen spilles i to klasser. Klasse A for spillere med opp til 15,0 i hcp, og Klasse B for spillere med 15,1-54 i hcp. Damer og herrer i samme klasse. Spillere som i løpet av «touren» endrer hcp til annen klasse, vil uansett spille i den klassen de ble påmeldt i.
Spillform : Netto slag med 100% hcp. (Fedex cup poengberegning pr. turneringssrunde).

Sluttspill i Oslo
20% av deltakerne (minimum 8 beste spillerne i hver klasse, etter alle rundene), går til sluttspill (klassefinale), hvor de to beste i hver klasse, går til en superfinale på en av våre matchbaner i Oslo området, hvor alle spillerne starter likt.

Vinneren i superfinalen i september får deltakelse i Tour De Golf Invitational i Spania i begynnelsen av november 2023, hvor deltakeravgift, fly t/r, overnatting (i dobbeltrom) , transport t/r flyplass/golfresort,  golf og finale bankett er dekket av Oslo Golfsenter.
Det eneste vinneren eventuelt må betale er enkeltromstillegget.

Man kan spille så mange av turneringsdagene man ønsker, men sjansen for å gå til sluttspillet øker med antall runder du spiller, da det er Order Of Merit totalt, med poengberegning etter Fedex prinsippet pr. runde som avgjør hvilke 16 spillere som går til sluttspillet.

Deltakeravgift : kr. 700 ,- pr. spiller (engangsavgift for alle rundene) + greenfee på den enkelte bane.

Slik melder du deg på Tour de Golf 2023

Registrer deg på skjemaet under og betal deltakeravgiften (Kr. 700,- engangsum for hele turneringen) via Oslo Golfsenter AS Vipps #748845.

  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.