Tour de Golf 2022

Vinneren av sluttspillet i Oslo 11. september får gratis deltakelse i Tour de Golf Invitational i Spania i slutten av september 2022

Tour De Golf 2022 er en individuell turnering for damer og herrer, hvor vi setter opp 8-10 turneringsdatoer i løpet av sesongen, og deltakerne kan spille så mange  de ønsker av disse rundene for å nå sluttspillet og deretter til finalen i Spania i slutten av september.
Nye deltakere kan melde seg på helt frem til siste runde.

Turneringen spilles i en åpen klasse for spillere med 0-54 i hcp, med damer og herrer i samme klasse.
Spillform : Netto slag med 100% hcp. (Fedex cup poengberegning pr. turneringssrunde).

Sluttspill i Oslo
20% av deltakerne (minimum 16 beste spillerne etter alle rundene), går til sluttspill i september på en av våre matchbaner i Oslo området, hvor alle spillerne starter likt.

Vinneren i sluttspillet 11. september får deltakelse i Tour De Golf Invitational i Spania i slutten av september 2022, hvor deltakeravgift, fly t/r, overnatting, transport t/r flyplass/golfresort,  golf og finale bankett er dekket av golfserie.no.
Dersom det blir mange nok påmeldte, vil vi vurdere å sette opp hcp to klasser, hvor vinneren i hver klasse får deltakelse i TDG Invitational i Spania.

Man kan spille så mange av turneringsdagene man ønsker, men sjansen for å gå til sluttspillet øker med antall runder du spiller, da det er Order Of Merit totalt, med poengberegning etter Fedex prinsippet pr. runde som avgjør hvilke 16 spillere som går til sluttspillet.

Deltakeravgift : kr. 700 ,- pr. spiller (engangsavgift for alle rundene) + greenfee på den enkelte bane.

Golden Child
Kr. 100,- av deltakeravgiften pr. deltaker går til GoldenChild prosjektet som er et resultat av innsatsen og støtte fra en rekke selskaper, venneklubber i Golf-Norge, nettverksvenner og enkeltpersoner. GoldenChilds støttespillere hjelper på mange forskjellige måter, og alle løfter som best de kan på sin måte. Noen bistår med praktiske oppgaver som skal løses og er en del av det fysiske konseptet, mens andre hjelper til med donasjoner slik at vi har muligheten til å gi den økonomiske hjelpen vi ønsker i kampen mot barnekreft.

Slik melder du deg på Tour de Golf 2022

  • Betal deltakeravgiften (Kr. 700,- engangsum for hele turneringen) via Oslo Golfsenter AS Vipps #748845  eller via Golfserie.no sin nettbutikk.
  • Meld deg på den enkelte dato via Golfbox link på hver dato. Link vises når den enkelte klubb har lagt inn turneringen i golfbox.

Runde nr.
Terminliste 2022Resultater
121 mai – Grønmo
2
12 juni. – Hakadal
319 juni – Gamle Fredrikstad
4
26 juni – Asker
531 juli – Romerike (Aurskog)
67 august – Kongsvinger
714 august – Nes
828 august – Holtsmark
FINALE4 september – ASKER