Vidar Svendsen lekte med konkurrentene!

Årets TDG Invitational finale ble spilt over tre dager på tre forskjellige baner på La Manga, og spillformen var netto slag alle dagene. Vidar Svendsen (Oppegård) startet første runden, på den meget vanskelige West-Course banen, med en fantastisk netto 64 runde (-8). Vidar var da, allerede 9 slag foran Reidar Rambøl fra Grønmo (+1)  og 10 slag foran Inge Fjeldstad fra Oslo Golfklubb (+2) .
Dag to ble spilt på South-Course og Vidar var best også denne dagen. Riktignok gikk Svendsen netto 74 (+2), men økte ledelsen til 16 slag (totalt -6). Inge Fjeldstad gikk opp til 2 plass med netto +8 totalt og Odd Arne Johansen fra Drøbak lå på tredje plass etter to dager med totalt netto +10.
Siste dagen var det North-Course som skulle utfordres og Vidar avsluttet med nok en sterk runde (netto 73) og dermed totalt hele 18 slag (-5)  foran Odd Arne Johansen som endte på netto +13 og tredjeplassen gikk til Inge Fjeldstad også på netto +13.
Vi takker alle som var med på turen til La Manga og gratulerer Vidar Svendsen som vinner av Tour de Golf Invitational 2019.