Klart for Tour de Golf 2020

Heldigvis ble det igjen tillatt å spille golf i Norge, men med visse forholdsregler. Vi ser at de golfbanene som allerede er åpne, stort sett er fullbooket, og det meldes om at tidligere medlemmer igjen plukker opp køllene og melder seg inn i klubbene sine igjen. For golfens del kan man kanskje på lang sikt komme styrket ut når tilværelsen igjen normaliseres.

Dersom alle klarer å forholde seg til myndighetenes henstillinger vedr. smitteverntiltak på golfbanene, og banene holder oppe, vil vi gjennomføre Tour de Golf 2020 med 8 runder som planlagt.
Nå har myndighetene godkjent arrangementer med inntil 50 mennesker f.o.m. 7 mai. Dette medfører at vi kan kjøre Tour de Golf som planlagt.
Vi starter opp på Grønmo søndag 24. mai og deretter spilles Touren som følger.

Søndag 07.06 Gamle Fredrikstad

Lørdag 13.06 Asker

Søndag 21.06 Kongsvinger

Søndag 28.06 Hakadal

Søndag 09.08 Losby

Søndag 16.08 Hauger

Søndag 30.08 Drøbak

 

Det blir i år noen endringer i klasseinndeling, samt hvilke krav som settes til finale-kvalifisering, dette kommer vi tilbake til i eget innlegg nærmere oppstart. Men det vil i hovedsak bety at det skal bli enklere å kvalifisere seg, samt mer attraktivt å delta i de respektive enkeltrundene.

Dersom reiserestriksjoner eller andre påvirkninger utenfra gjør det umulig å gjennomføre finalen i Portugal i oktober 2020, vil finalespillet flyttes til nytt tidspunkt på våren i 2021.

Ta vare på deg selv og alle rundt deg. Håper vi sees på golfbanen i mai.

Vennlig hilsen

Jan-Fred, Tore og Gunnar