Tour de Golf Indoor starter 5 desember!

Tour de Golf Indoor starter opp søndag 5 desember og nytt av året er at vi skal spille online fra forskjellige golfsentere over hele landet som har de nyeste Trackman 4 simulatorene.
Tour de Golf spilles over 10 søndager og avsluttes med en «online» finale søndag 27 mars 2022. Du spiller så mange runder du ønsker i løpet av sesongen. Man får poeng i h.h.h.t. plassering hver runde, slik at det  er mulig å gå til finale uten å delta på mer enn en runde.
Vinneren av Tour de Golf Indoor 2021/2022 får gratis tur til Spania i oktober og gratis deltakelse i Tour de Golf Invitational 2022, hvor fly t/r, opphold, golf og bankett er dekket av golfserie.no. I tillegg kjemper de 10 rundevinnerne om en tur til Skottland i april hvor fly t/r, opphold og golf  er dekket av golfserie.no.

I skrivende stund er det mulig å spille Tour de Golf Indoor på følgende golfsentere :
Oslo
– Golfhandelen (Bryn)
– Nordic Padel (Risløkka),
– Grønmo Indoor Golf (Skullerud),

Kristiansand
– Bjaavann GK
– KRS Golfsim

Resten av landet
– Sandefjord Golfsim (Sandefjord)
– Champion Indoor Golf(Dal)
– Indre Østfold Golfsenter (Askim)
– Gjøvik & Toten Golfsenter (Raufoss)

Vi vil fortløpende utvide med flere sentere med de nyeste Trackman simulatorene og målsettingen er at dette skal bli en landsdekkende turnering.

Har du lyst til å være med så må du først melde deg på turneringen ved å betale deltakeravgiften (engangsavgift kr. 400,- for turneringen 2021/2022). Du kan også betale deltakeravgiften på Vipps #687255. Når deltakeravgiften er betalt kan du gå inn i vår terminliste å melde deg på hver enkelt runde. Du velger da hvilket simulatorsenter du vil spille runden på.
Vi ønsker alle lykke til i årets Tour de Golf Indoor!