Arne Selmer best i første runde i TDG Indoor!

Det var mye spenning knyttet til første «online» runde i Tour de Golf Indoor i går. Selv om det ble noen start problemer da 12 deltakere ikke kom med på online spillet pga internett trøbbel på et av golfsenterne, fikk resten av deltakerne fra forskjellige golfsentere over hele landet spilt åpningsrunden «online». De 12 deltakerne som ikke fikk spilt «online» leverte inn score manuelt.
Arne Selmer fra Grønmo GK var i en klasse for seg selv på Pine Brooks CC og vant klart på netto -3. Rune Berntsen fra Oppegård spilte lenge jevnt med Selmer, men knakk noe sammen på slutten og endte som nummer tre på netto par. Tony Pedersen fra Miklagard ble nummer to også på netto par, men med bedre hcp enn Berntsen.
Som vinner av runde 1 er Arne Selmer da klar for del-finale spill om tur til Skottland. Alle de ti runde vinnerne vil kjempe om en plass i Tour de Golf spring Invitational, som spilles 30 april-3 mai på Dalmahoy Golf i Skottland. De 16 beste spillerne sammenlagt etter 10 runder (fedex poeng prinsippet), spiller finale i mars om plass i Tour de Golf Invitational i Spania i oktober 2022.
Det var 27 deltakere med i årets første Tour de Golf Indoor runde og vi regner med vesentlig større deltakelse i runde 2 den 9 januar Da vil nok enda flere av golfsenterne over hele landet  stille med deltakere.