Storspill på Hakadal!

Det var mange gode scorer på Hakadal da Tour de Golf avviklet siste turnering før sommerferien søndag 30. juni. Det var meldt til dels godt vær søndag, og etter å gjort unna «til dels» så ble det godt vær etter hvert. Den beste av de beste i klasse A ble Morten Grydeland, med en score på 66 slag, og -5 slag netto, kan Morten se en solid nedskriving etter denne runden. på de nærmeste plassene bak Grydeland, kom Tore Johnsen og Kevin McFadden, begge med -3 slag netto, Tore med hårfint lavere hcp. Nykommeren Fredrik Espenes som vant klasse B forrige runde på Grønmo, viste null respekt for sine motspillere denne søndagen, da han klinket til med nok en god runde. Med hele -6 slag netto, slo Espenes sine nærmeste konkurrenter John Engseth -1 og Morten Storli +1 ganske så solid. Vi tipper Fredrik vil merke at 45 stableford poeng ikke alltid er like lett å forsvare i neste golfrunde? Med dette tar Tour de Golf sommerferie frem til 4. august, da møtes vi til nye utfordringer igjen, og det er Holtsmark som står for utfordringene. Du kan melde deg på runden på Holtsmark HER, og for nye spillere, så er det fortsatt mulig å melde seg på Tour de Golf HER.