Tour de Golf

To klassevinnere i del-finalen i Oslo i september får gratis deltakelse i Tour de Golf Invitational på Lauro Golf i oktober

Tour De Golf 2018 er en individuell turnering for damer og herrer, hvor det blir satt opp 10 turneringsdatoer i løpet av sesongen og hver deltaker må spille minimum 3 av disse rundene for å ha mulighet til å gå til sluttspillet og deretter til finalen i Spania i oktober.

Turneringen er delt inn i to hcp klasser med damer og herrer i samme klasse

Klasse A: hcp +8,0 -18,0
Spilleform : Netto slag med 100% hcp.

Klasse B: 18,1 – 54,0 (spillere med 37 i hcp og oppover, må ta ut slag til 36 )
Spilleform : Netto slag med 100% hcp

Sluttspill i Oslo
Hele 20 % av deltagerne (min. 8 stk. i hver klasse) går til sluttspill i september på en av våre matchbaner i Oslo området, hvor alle spillerne starter likt.

Vinner i hver klasse i sluttspillet i Oslo i september får deltakelse i Tour De Golf Invitational på Lauro Golf i Spania 25-29 oktober 2018, hvor deltakeravgift, fly t/r, overnatting, transport t/r flyplass/hotell,  golf og finale bankett er dekket av golfserie.no.

Man kan spille så mange av turneringsdagene man ønsker, men minimum tre runder. Det er de tre beste rundene som teller.’
Dersom du er medlem på en av våre turneringsbaner, kan kun en av de tre tellende rundene være registrert på din hjemmebane.
Deltakeravgift : kr. 600 ,- pr. spiller (engangsavgift for alle rundene) + greenfee på den enkelte bane.

Slik melder du deg på Tour de Golf 2018

  • Betal deltakeravgiften (Kr. 600,- engangsum for hele turneringen) via Golfserie.no`s nettbutikk.
  • Meld deg på den enkelte dato via Golfbox link på hver dato. Link vises når den enkelte klubb har lagt inn turneringen i golfbox.

Terminliste 2018:
27 mai – Gamle Fredrikstad
3 jun. – Nes
10 jun. – Drøbak
17  jun. – Hakadal
24 jun. – Hauger
1 juli – Sandefjord
29 juli   – Asker
5 aug. – Holtsmark
12 aug.  -Grønmo
19 aug.   – Losby