Tour de Golf 2020

Vinneren av sluttspillet (del-finalen) i Oslo i september får gratis deltakelse i Tour de Golf Invitational på CampoReal Golf resort i portugal i slutten av oktober

Tour De Golf 2020 er en individuell turnering for damer og herrer, hvor vi setter opp 8 turneringsdatoer i løpet av sesongen, og deltakerne kan spille så mange  de ønsker av disse rundene.   sluttspillet og deretter til finalen i Spania i oktober.
Nye deltakere kan melde seg på helt frem til runde 8.

Turneringen spilles i en åpen klasse for spillere med 0-54 i hcp, med damer og herrer i samme klasse.
Spillform : Netto slag med 100% hcp. (Order Of Merit).

Flotte premier
Til hver enkelt runde stiller Golfhandelen med premie til vinneren. I tillegg stiller Golfhandelen med et jernsett til den spilleren som ligger som nummer 1 etter at de 8 rundene er spilt.

Sluttspill i Oslo
De 16 beste spillerne etter 8 runder, går til sluttspill i september på en av våre matchbaner i Oslo området, hvor alle spillerne starter likt.

Vinneren i sluttspillet + en «lucky looser» i Oslo i september får deltakelse i Tour De Golf Invitational på CampoReal Golf resort i Portugal, hvor deltakeravgift, fly t/r, overnatting, transport t/r flyplass/golfresort,  golf og finale bankett er dekket av golfserie.no.

Man kan spille så mange av turneringsdagene man ønsker, men sjansen for å gå til sluttspillet øker med antall runder du spiller, da det er Order Of Merit etter 8 runder, med poengberegning pr. runde som avgjør hvilke 16 spillere som går til sluttspillet.

Deltakeravgift : kr. 650 ,- pr. spiller (engangsavgift for alle rundene) + greenfee på den enkelte bane.

Slik melder du deg på Tour de Golf 2020

  • Betal deltakeravgiften (Kr. 650,- engangsum for hele turneringen) via Golfserie.no`s nettbutikk, eller Vipps 19272.
  • Meld deg på den enkelte dato via Golfbox link på hver dato. Link vises når den enkelte klubb har lagt inn turneringen i golfbox.

Terminliste 2020
Resultater
24 mai – Grønmo
7 juni – Gamle Fredrikstad
14 juni – Asker
21 juni – Kongsvinger
28 juni. – Hakadal
9 august – Losby
16 august – Hauger
30 august – Drøbak