Siste sjans på Hakadal!

I helgen er det klubbmesterskap i de aller fleste klubber, regner med/håper at du er påmeldt KM i din klubb. Uansett nivå, så er det tross alt bare en golfrunde eller to. Men en ting som er sikkert, er at oddsen for å gå til til topps i KM er vesentlig dårligere enn den er for å gå til topps i Tour de Golf. Når vi avvikler årets siste innledende runde på Hakadal søndag 29. august, så er det faktisk mulig for absolutt alle å klare å klemme seg inn i blant de 16 beste i Tour de Golf 2021, og der igjen være kvalifisert til å spille finalen på Asker søndag 5. september. Vinneren på Asker får deltagelse, fly, opphold og golf inkludert når Tour de Golf Invitational avvikles på Dolce Camporeal i Portugal i slutten av oktober. På Hakadal, gjør vi som vi gjorde siste runden i 2020, vi vi deler ut 30% ekstra plasseringspoeng, eks. vinner får 650 poeng(500), nummer 2 får 390 poeng(300), ja du skjønner tegninga. Poengtabellen finner du HER . Etter 7 runder, så er det Fredrik Frøland med sine 2 seire, den siste nå søndag som var,  som troner solid på toppen av tabellen. Fredrik er garantert finaleplass, men ikke sikkert at han står på toppen av tabellen etter at runde 8 er spilt. Niklas Persson på 2. plass har vist en stigende formkurve i høstsesongen så langt, og er helt sikkert gira på tabelltoppen. Men uansett hvor på tabellen du befinner deg, så er det lagt til rette for at du skal ha muligheten for en topp 16 plassering til slutt. Tar du sjansen på å stå igjen på Gardermoen når gjengen reiser til Portugal?

Meld deg på runde 8 på Hakadal HER, og om du ønsker å sette alt på ett kort, så kan du melde deg på Tour de Golf 2021 HER. Det vil si, det finnes en enda enklere måte å få en billett til Tour de Golf Invitational 2021. Klikk HER og meld deg på turen med Golfbreaks.

Trenger du noe nytt utstyr eller rekvisitter til KM, runde 8, eller før vi reiser til Portugal? Anbefaler et besøk hos GOLFHANDELEN, de har alt du trenger til golfrunden.