Bli med Golfserie og Tour de Golf til Portugal i Oktober!

Vinnerenen av Tour de Golf 2021, vinner tur til Tour de Golf Invitational på Camporeal Golf resort 21-25 oktober 2021.

Dersom du ikke skulle vinne Tour de Golf, kan du allikevel bli med på tur og delta i Tour de Golf Invitational.

Tour de Golf Invitational 2021 spilles over 3 dager  og er åpen for alle. Det er i den anledning lagt opp en ukestur 18-25 oktober .

Inkludert i ukes reisen:
• Flyreise med TAP Air Oslo Lisboa t/r
• Golfbag, bagasje og mat på flyet
• 7 netter på Dolce CampoReal Hotel i delt dobbeltrom
• Frokost og 3 middager + Bankettmiddag m/vin
• 5 heldagsgreenfees på CampoReal Golf Club
• Rangeballer til oppvarming
• Transfer flyplassen til hotellet og Praia D El Rey t/r

Pris kr 12 990 per person
Enkeltromtillegg kr 2 495

Tour de Golf Invitatonal spilles over 3 dager i Portugal og området Silver Coast nord for Lisboa. Her ligger CampoReal Golf Resort kun 35 minutter nord for flyplassen i vakker natur med flott utsikt over det bølgende portugisiske landskapet.
Som vanlig arrangeres det en ukestur til samme sted med spill i dagene før turneringen. Dolce CampoReal Hotel er et 5-stjerners hotell med en herlig atmosfære. Her bor du i lyse og delikate rom med alle fasiliteter man ønsker seg til en flott ferie. Vil du slappe av etter golfrundene har de en fin Spa-avdeling der man kan nyte et innbydende basseng. Både frokost og middag er inkludert i hotellets buffétrestaurant . Ønsker du å ta turen ut av resorten ligger den lille byen Torres Vedras, med både barer og restauranter, bare en kort taxitur unna.

CampoReal Golf Course ligger rett utenfor hotelldøren. Banen er designet av amerikaneren Donald Steel og er en naturskjønn og variert 18 hullsbane, som blant annet har arrangert damenes Europatour. Resorten har også fine
treningssområder med en stor drivingrange. Etter dagens golfrunde er klubbhusrestauranten et selvfølgelig valg, ikke bare for avkjølende drikke, men også en matbit da de er kjent for sine velsmakende retter.
For de som ønsker blir det en utflukt til kysten og Praia D El Rey Golf Club, denne vakre banen har både et linkshull langs Atlanterhavet utsatt for vind og vær, samt avskjermede hull inne i en hyggelig pinjeskog. Tillegg for greenfee denne dagen er kr 595,-

Kontaktinfo i Golfbreaks : Christian Berg: cberg@golfbreaks.com

Meld deg på her

Spillere som vinner Golfserie.no lagkonkurranse eller Tour de Golf i 2021 og har meldt seg på turen vil da få refundert innbetalt depositum.

Vennlig hilsen
Jan-Fred, Gunnar og Tore