Fantastisk 75 runde brutto av Arne Selmer!

I søndagens runde 7 av Tour de Golf Indoor, tok Niklas Persson (Drøbak) en solid ledelse med en super -3 netto runde tidlig på dagen. Og det var ikke mange som trodde at noen skulle klare å hamle opp med Persson. Men igjen viste Arne Selmer (Grønmo) at all trening han har lagt ned i vinter gir resultater. Med 75 brutto runde og -4 netto vant Arne Selmer sin tredje runde i årets Tour de Golf Indoor.  Seksan Khamcharoen fra Miklagard var lenge med å kjempet mot Selmer og Persson og var etter hull 10 på -4 netto. Etter tre bogeys på 12,13, 15 og en birdie på hull 16 lå Seksan på -2 netto og hadde fortsatt mulighet til seier, men med tripple bogey på hull 18 endte han opp på even for dagen og Tore Sanne (Hakadal) stakk av med tredje plassen på -1 netto.
Arne Selmer har med sin tredje seier garantert sikret finaleplassen (hvor topp 16 møtes og spiller om Spania tur), samt at det nå blir færre motstandere i del-finalen , hvor alle enkelt runde vinnerne + romjulsturneringsvinneren skal møtes å spille om tur til Skottland og deltakelse i Tour de Golf Spring Invitational.
Foreløpig er følgende spillere kvalifisert til del-finalen : Arne Selmer, Anders Halse, Erik Selvær, Seksan Khamcharoen,  Peder Rundberget og Mikkel Bergum Johansen.

Nå tar «Touren for alle» en vinterferie pause og neste runde går søndag 6 mars, med påmeldingsfrist torsdag 3 mars.