Anders Halse med nok en seier i Tour de Golf Indoor!

Etter en liten vinterferie pause var det Shelten Harbor som skulle spilles i den åttende Tour de Golf Indoor runden for året.  Anders Halse fra Hauger (bildet) spilte meget jevn og god golf og vant runden på -4 netto. Mats Graarud (Østmarka) startet runden forrykende med fem birdier på de seks første hullene og sammen med Hilde Tytt Vestmo-Hoff (Trysil) var han i delt ledelse etter 9 hull på -5 netto. men når Mats avsluttet med Bogey på 10 og 11 og ev dobbel på hull 18 havnet Mats på par for dagen og endte på en 6 plass. Hilde Hoff fikk det litt tøffere på de siste 9, men endte allikevel på en sterk 5 plass på -2 netto, kun slått av Anders Halse (Hauger) -4 netto , Eddy Skotte (Hauger) -3 netto, Marius Oppland (Miklagard) -2 og Marius Halvorsen (Oppegård) -2 netto.

Anders Halse og Arne Selmer har nå vunnet tre runder hver. I tillegg har Seksan Khamcharoen og Erik Selvær vunnet hver sin runde og er klare for del-finalen hvor vinneren får tur til Skottland (Tour de Golf Spring Invitational) i slutten av april. Peder Rundberget og Mikkel Bergum Johansen som ble nummer en og to i romjulsturneringen er også klare for delfinale.

De 16 beste spillerne etter 10 runder i Tour de Golf Indoor, går til hovedfinalen i slutten av mars, hvor vinneren får gratis deltakelse i Tour de Golf Invitational i Spania i slutten av september.
Kun to runder gjenstår (13 mars og 20 mars) og Gunnar Westby-Aspeli ligger på den utsatte 16 plassen med 453 poeng. Vi ønsker alle lykke til i innspurten av årets Tour de Golf Indoor.