Anders Halse vant selv med teknisk feil!

I gårsdagens runde i TDG Indoor ledet Anders Halse klart frem til hull 15, hvor simulatoren fant ut at ballen til Anders skulle gå 3 meter i prøvesvingen. Anders var på dette tidspunktet på netto -5 og dette påvirket ham såpass at han gikk av på hull 16 med 9 slag. Irriterende, men slik skjer (viktig å ta prøvesving langt unna ballen, da det ikke er mulligan mulighet i konkurransen). Anders tok seg sammen og avsluttet med birdie på hull 18 og vant med 3 slag foran Tony Pedersen (Miklagard) og Eddy Skotte (Hauger). Anders er da den fjerde enkelt runde vinner i årets Tour de Golf Indoor og har kvalifisert seg til del-finalen i mars hvor alle enkelt runde vinneren spiller om tur til Skottland i april.  Vi gratulerer!