Vinnerne er kåret!

Del-finalene på Holtsmark på søndag satte punktum for denne sesongen av Tour de Golf. I perioder var det til dels ganske vanskelig vindforhold i går, spesielt i perioden mellom utslag på hull 1 og siste putten på hull 18. Som alltid er det noen som takler slike forhold bedre enn andre. I går var det i Klasse A, Odd Arne Johansen, og i Klasse B, Tore Sanne.
Årets første høststorm hadde heldigvis med seg sol, og uten den ville gårsdagen blitt virkelig sur og kald. Under de rådende forhold ble det etter hvert en ganske spennende avslutning i begge klasser. I klasse A sto kampen om seier lenge mellom Odd Arne Johansen og Karsten Wallin. Karsten gikk sterkest ut, og holdt en ledelse lenge, før Odd Arne overtok, og var en liten stund 4 slag under netto par, og med god margin ned til Wallin. Men det var kanskje nerver som meldte seg, eller den ukontrollerbare vinden, Odda droppet noen slag, det var match helt inn, men Odd Arne sto til slutt igjen som vinner av del-finalen i Klasse A, 2 slag foran Karsten Wallin og dermed kvalifisert til Tour de Golf Invitiational 25-29 oktober.
I Klasse B var det litt mer varierende fra start, men etter hvert var 2 spillere som sto frem som potensielle vinnere. Cristobal Flores og Tore Sanne vekslet på en ledelse, og helt til siste hull så det ut til at Cristiobal skulle klare brasene mot Tore. Men da holder det ikke med en 10`r på hull 18. Cristobal slår dessverre bort to baller i løpet av hullet, noe som gjør at Sanne kan safe hullet og sikre seg seieren med en dobbelbogey, 2 slag foran Flores. Tore er selvfølgelig også kvalifisert til Tour de Golf Invitational 2019.
På 3. plass i de respektive klassene kom Erik Selvær(A) 9 slag bak vinneren og Morten Engh(B) 4 slag bak.

Vi gratulerer begge vinnerne og ser frem til nye utfordringer som møter oss i slutten av oktober på La Torre Golfresort i Spania der årets utgave av Tour de Golf Invitational avholdes.

Samtidig takker vi for sesongen og gleder oss til å se igjen alle sammen og enda flere på Touren i 2020.

Jan-Fred, Tore og Gunnar

Karsten Wallin, 2. plass klasse A

 

Erik Selvær, 3. plass klasse A

 

Tore Sanne , Vinner klasse B

Cristobal Flores, 2. plass klasse B 

Morten Engh, 3. plass klasse B

 

Alle resultater fra del-finalen.