Tour de Golf Indoor vinneren trives på spanske baner!!

Tour de Golf Indoor 2021/2022 er over for denne gang, og denne sesongen kulminerte med finalerunde på Real Club Valderama på Spanias solkyst. De 16 kvalifiserte måtte riktignok nøye seg med en tur til Dal og Champion Indoor Golf.
Valderama viste seg å by på problemer og utfordringer for de aller fleste, dette var det egentlig bare en av spillerne som ikke forsto.
Tore Sanne gikk hardt ut og så seg aldri tilbake. Sanne var allerede -1 etter først hull, og beholdt roen hele veien. På sitt beste var Tore -4, og endte til slutt -2 netto.
Det var flere spillere som forsøkte å holde følge, men alle måtte slippe taket en etter en. De to som avsluttet nærmest, var Seksan Khamcharoen på +1, og Arne Selmer + 4.
Resultatet viser derfor at det ikke er nødvendig å vinne en enkelt runde for å bli en finalevinner. (Arne vant 3 runder og Seksan vant 2).

Tore Sanne fikk med dette billett til Tour de Golf Invitational på La Torre Golf i Spania i slutten av september 2022. Seksan ble premiert med en Taylormade Spider GT putter gitt av Taylormade og Golfhandelen. Arne Selmer på 3. plass fikk golfballer gitt av VVS-kontakten.

Vi gratulerer alle sammen, og håper å se alle dere i løpet av utendørssesongen og ønsker samtidig velkommen tilbake til ny innendørssesong til høsten.

Vinner: Tore Sanne

2. plass: Seksan Khamcharoen

3. plass: Arne Selmer