Spenning til siste putt var satt!

Det var god stemning på Oslo Golfsenter i dag, da 20 spillere kjempet  Tour de Golf Indoor Online finalen om de to plassene i Tour de Golf Invitational 2024. Vinneren i klasse A ble Petter Espevold, som ledet gjennom hele runden og vant til slutt på -3 netto. Tre slag foran Simen Bjørn Juklerød-Tollefsrud og fire slag foran Håvar Solli Wenaasen. I klasse B var Egil Reidar Osnes best på +3 netto. et slag foran Steinar Nordbø og to slag foran Mona Espevold.
Petter Espevold og Egil Reidar Osnes har da vunnet deltakelse i høstens Tour de Golf Invitational 2024 på Alicante Golf i Spania.
Begge spillerne får i tillegg til gratis deltakelse i turneringen dekket fly t/r, opphold i dobbeltrom i 4 netter inkl. frokost og bankett middag.
Tobias Hovind vant closest to pin konkurransen og fikk med seg et dusin Callaway baller.