Pål Reinertsen med to på rad.

Pål Reinertsen (arkivbildet) har klart å holde på formen gjennom sommeren, og startet opp B-Klassen igjen slik han avsluttet før sommerferien, med seier. På Asker søndag 6. august var Pål 1 slag bedre en nummer 2 Torstein Dyngeland, som også ble nummer 2 i siste runde før ferien. Pål endte på -3 og 67 slag netto, mens Torstein endte da -2 og 68 slag netto og klar margin til 3. plassen som gikk til William Myhre med +3 og 73 slag netto. I A-klassen så det lenge ut som om Tom Holmen-Jensen skulle klare det samme som Reinertsen i B-klassen, men måtte helt på tampen se seg slått av Gunnar Westby-Aspeli med 15 meters birdieputt på hull 18. Med -4 og 66 slag netto vant Gunnar med 1 slag foran Tom som endte -3 og 67 slag netto. Også her var det god margin til 3. plassen der Arne Selmer endte +1 og 71 salg netto.

Det er nå 2 runder igjen av Tour de Golf 2023, og allerede søndag 13. august er vi på plass på Nes. Det er fortsatt gode muligheter i begge klasser for å komme seg inn topp 8 før finalespillet, så meld deg på neste runde HER. Har du ikke meldt deg på Tour de Golf, så kan du gjøre det HER.