M&M til topps i hver sin klasse!!

Mats Elvestuen og Mario Rinaldi (foto) seiret i hver sin klasse i nest siste runde av Tour de Golf Indoor Online 22/23. Mats vant klasse A med minste mulige margin da han med sin -1, 71 slag netto runde på The Concession Club slo Rune Berntsen med lavere hcp. Mario vant litt klarere med et helt slag da han kom inn i klubbhuset med -5 og 67 slag netto. Begge er dermed kvalifisert til del-finalen der alle rundevinnerne møtes, Mats ser også ut til å være kvalifisert til hovedfinalen også. Mario er nødt for å sikre seg en god score i den siste runden også, da han ligger på 10. plass så langt i år. Det er fullt mulig å skaffe seg gode poeng i siste runde, da det i runde 12 deles ut 30% flere poeng til alle plasseringer. Invitasjonen til den siste runden kommer fra Trackman. Og har du ikke spilt en runde ennå, meld deg på og så kan du kvalifisere deg med seier i siste runde.