Mats Graarud vant årets siste runde i Tour de Golf Indoor!

Mats Graarud (bildet) fra Østmarka var best i årets siste runde i TDG Indoor. Mats gikk runden på -3 netto og vant da et slag foran Tony Pedersen (Miklagard) og Mario Rinaldi (Hakadal).
Mats gikk med denne seieren både til hovedfinalen 26 mars og til del-finalen onsdag 23 mars.

I del-finalen møtes følgende spillere :
Arne Selmer (Vunnet 3 runder i TDG Indoor), Anders Halse(Vunnet 3 runder i TDG Indoor), Seksan Khamcharoen(Vunnet 2 runder i TDG Indoor), Erik Selvær (Vunnet 1 runde i TDG Indoor), Mats Graarud (Vunnet 1 runde i TDG Indoor), Tony Pedersen (Lucky looser bland de som har blitt nr.2 i enkeltrundene i TDG Indoor), Mikkel Johansen (Vant romjulsturneringen 2021)og Peder Rundberget(Ble nr.2 i romulsturneringen).
Del-finalen går på Golfhandelen onsdag 23 mars og vinneren her får gratis deltakelse i Tour de Golf Spring Invitational 29 april-3 mai på Dalmahoy Golf i Skottland, hvor fly t/r, opphold og golf er dekket av Oslo Golfsenter og Golfserie.no.