Da er terminlisten for TDG 2016 klar!

Vi kjører 12 runder på 6 forskjellige baner i årets utgave av Tour de Golf.  Touren starter onsdag 1 juni på Holtsmark og avsluttes søndag 21 august på Asker.
Asker, Grønmo, Hakadal, Hauger, Holtsmark og Østmarka er årets turneringsbaner, som vil få besøk to ganger hver i løpet av touren. Det spilles 6 runder i TDG på ukedager før ferien og 6 runder i helgene etter ferien. I år må deltakerne ha minimum 3 tellende runder (max 1 runde på hjemmebanen) for å ha mulighet til å nå sluttspillet i Oslo, hvor vinneren i hver klasse går til Tour de Golf Invitational i Portugal 26-30 oktober, hvor fly, opphold, golf og bankett er dekket av golfserie.no.
Tour de Golf er delt inn i to klasser. Klasse A – 0-18 i hcp og klasse B 18,1-36 i hcp. Begge klassene er åpne for både damer og herrer. I 2015 hadde vi 82 deltakere og vi håper å passere 100 deltakere i årets turnering. Deltakeravgiften er kr. 400,- og gjelder for hele turneringen. I tillegg kommer ordinær greenfee om man ikke er medlem på turneringsbanen det spilles på.

Ønsker du å delta, betaler du deltakeravgiften kr.400,- (gjelder for hele turneringen) her .
Du kan se alle turneringsdatoene på høyre side og velge de du måtte ønske å melde deg på ved å klikke på «Påmelding via golfbox» linken.

For mer info og for å se terminlisten, klikk her