Takk for i år!

Etter en del-finale under fantastiske forhold, er Tour de Golf sesongen over for i år.  Det eneste som gjenstår er Tour de Golf Invitational 2018 på Lauro Golf like utenfor Malaga. TdG Invitational spilles i perioden 25. til 29. oktober. Begge vinnerne fra del-finalene på Hakadal i går søndag 2. september har fått gratis deltagelse, reise opphold samt måltider dekket av Golfbreaks og Tour de Golf. Vinner i klasse A ble Tormod Kisen fra Grønmo som gikk en superrunde og endte på -8 netto. Tormod gjorde som Danmark gjorde i fotball-EM 1992, han kom inn som første reserve og vant. På de nærmeste plassene kom Tom Holmen-Jensen fra Losby på -1 og på 3. plass Duc Van Nguyen fra Grønmo også han på -1, men med høyere hcp. I klasse B fikk vi en like suveren vinner i Kjetil Bakke fra Hakadal med -4 Som Tormod var også Kjetil 7 slag for nestemann på pallen Håvard Paul Eriksen fra Grønmo med +3. Håvard var et slag bedre enn Morten Engh med +4, også han fra Grønmo. Tom Holmen-Jensen og Håvard Eriksen fikk hver sin regnjakke fra Kjus for sine 2. plasser, Morten Engh og Duc Van Nguyen fikk premier fra Hardangerbestikk. Alle fikk selvfølgelig også medaljer som bevis på respektive prestasjoner. Vi hadde også «closest to pin» utfordringer på hull 7 og 11. På hull 7 åpnet Eirik Johannessen med å legge seg 53 cm fra pinnen, og de fleste regnet med at det slaget skulle bli stående. Men, Odd Arne Johansen fra Drøbak var ikke enig. Odda slo ballen 50-60 cm forbi hullet, og med en kalkulert backspinn kunne vi se ballen spinne tilbake og ned i koppen. Vi fikk altså den første Hole In One i Tour de Golf sin historie. For denne prestasjonen fikk Odd Arne en vindvest levert av Kjus. På hull 11 var det hjemmespiller Jens Køste som var nærmest med 3,53 meter. Hardangerbestikk leverte premien på hull 11. Videre har vi gjennom sesongen også kjørt en OoM (Order of Merit), her var det Niklas Persson som klarte å opparbeide seg flest poeng(1075). Premien til vinneren av OoM er en vindjakke, også denne fra Kjus.

Vi takker alle deltagere, baner og sponsorer for sesongen 2018, og ønsker alle sammen og flere til velkommen tilbake neste år og Tour de Golf 2019.

Alle er selvfølgelig velkomne til å delta på innendørssesongen når den starter opp en gang i løpet av desember. Her kommer vi tilbake med info når vi nærmer oss.

Tormod Kisen
Vinner klasse A

Kjetil Bakke
Vinner klasse B

Niklas Persson
Vinner Order of Merrit

Odd Arne Johansen
Hole In One hull 7

Jens Køste
Closest to pin hull 11