Superscorer på Albany GC!

Etter at Viktor Hovland storspilte hele helgen på Albany, kunne ikke deltakerne i TDG Indoor Online være noe dårligere på denne banen. I klasse B storspilte Duc Van Nguyen (bildet) fra Grønmo da han gikk netto 65 (-7) og vant enkelt foran Robert Andersen (-2) og Eddy Skotte (-1). Se de 20 beste i klasse B denne runden her.
I klasse A spilte Eirik Vierli Kristensen (Hakadal) også fantastisk og endte på 66 slag netto (-6) og vant foran Mats Graarud (-2) og Oscar Halvorsen ble nummer tre på samme score.
Se de 20 beste i klasse A denne runden her.
Etter 5 runder i årets TDG Indoor Online leder fortsatt Odd Arne Johansen (Drøbak) klasse A på 1310 poeng og Simen Bjørn Juklerød-Tollefsrud (Nøtterøy) leder klasse B på 1270 poeng.
De 8 beste i hver klasse spiller finale i april om to plasser i Tour de Golf Invitational i Spania i oktober 2023.