Søndag 5 september var det klart for finale i Tour de Golf 2021. De 16 beste spillerne gjennom hele sesongen skulle kjempe om en plass i Tour de Golf Invitational i Portugal i oktober.

William Myhre, Pål Reinertsen og Niklas Persson skiftet på å lede hele veien. Trippel på 11 og 14 gjorde at William Myhre spilte seg litt ut av det og etter hull 15 ledet Niklas Persson to slag foran Pål Reinertsen. Dobbel og trippel på henholdsvis hull 16 og 17 for Persson, gjorde dette plutselig veldig spennende før hull 18.

I klubbhuset satt  Tom Erik Netteberg og hadde levert en netto 69 runde (-1) . Først kom Pål Reinertsen inn på hull 18 og han måtte levere PAR for å ende på 68 slag netto… og det gjorde han. I siste flight kom Niklas Persson som da måtte ha birdie for å gå av med seieren. Det ble kun PAR på Persson som da også endte på 68 slag netto, men ble nummer to med høyere hcp en Pål Reinertsen.

Pål Reinertsen vant også closest på hull 6 og Jonas Hammerlund vant closest på hull 18.

Pål Reinertsen (bildet) er da klar for Tour de Golf Invitational på CampoReal i Portugal 21-25 oktober, hvor reise, opphold, golf og bankett dekkes av Golfserie.no.
Vi gratulerer!

Pål Reinertsen – Vinner av Tour de Golf 2021 på 68 slag netto og vinner av closest to pin på hull 6

2 plass – Niklas Persson 68 slag netto

3 plass – Tom Erik Netteberg 69 slag netto

4 plass – William Myhre 70 slag netto

5 plass – Morten Hejer 72 slag netto

6 plass – Jonas Hammarlund 74 slag netto – Vinner closest to pin hull 18