Finalen i flotte rammer.

Da var årets utgave av Tour de Golf over.

Hakadal viste seg fra sin beste side, med fint vær og flotte spilleforhold på finaledagen.

A-klassen ble vunnet av Magnus Olsson med en sterk 69 runde(netto) og i B-klassen var det Tore Sanne som viste seg fra sin beste side, og leverte en stablefordrunde på meget sterke 45 poeng. 2016-09-04 18.30.56 2016-09-04 18.26.54

Både Magnus og Tore har ligget høyt på listene gjennom hele sesongen, så det var vel fortjent med finaleseier til begge to.

Begge to fikk med dette med seg deltagelse i Tour de Golf Invitational på Montado Golf i Portugal 26.-30. oktober i år. Tur og opphold leveres av Golfserie.no og Golf Plaisir

2. plassen gikk til Johnny Engebretsen 71 slag netto i A-klassen, og Morten Engh med 36 poeng i B-klassen. Begge to får med seg et nytt valgfritt tilpasset Srixon jernsett levert av Chrisco Golf.

2016-09-04 18.30.04 2016-09-04 18.26.03

På tredjeplass i A-klassen kom Arne Buhs også han med netto 71 slag, men med høyere hcp enn Johnny Engebretsen. Det samme gjelder Andrè Øyen i B-klassen med sin 36 runde, var det høyere hcp som skilte han og Morten Engh.

2016-09-04 18.29.05 2016-09-04 18.25.27

Arne og Andrè får begge med seg et gavekort fra Golf Plaisir og et sett med ostebestikk fra HardangerBestikk.

I tillegg til seierspallen, var det i finalen også en «closest to pin» konkurranse på hull 7.

Øyvind Sandvold kom nærmest med 2,12 meter. Øyvind fikk med seg et bestikksett fra HardangerBestikk for den prestasjonen.

2016-09-04 18.32.07

Og under mottoet «(nesten)alle skal få» ble Håvar Solli og Ben Michael Rolandsen trukket ut som «lucky loosers». Begge fikk med seg et gavekort fra Golf Plaisir pålydende kr. 1.000,- samt greenfeebilletter til Asker og Østmarka golfbaner.

2016-09-04 18.34.38

Redaksjonen gratulerer alle vinnerne og håper å se så mange som mulig i Portugal i oktober.