Jens Køste og Anders Gravdal vant på Hakadal!

Årets del-finale i Srixon Tour de Golf gikk av stabelen i flott høstvær på Hakdal GK.
I klasse A forsvarte Jens A.Køste (Hakadal) ledertøya og vant til slutt med totalt med 3 slag foran Glenn E.Smith (Østmarka), som ga Køste kamp hele veien. Tormod Kisen (Grønmo) startet dagen 8 slag bak Køste hadde en fantastisk 63 runde (netto) og klatret opp på totalt 3 plass. Køste gikk 2 under banens par (-6 netto) og Smith gikk på -4 netto. Jens A.Køste er da vinner klasse A i årets Tour de Golf.

Anders Bøen Gravdal - Vinner klasse B 2015

Anders Bøen Gravdal – Vinner klasse B – 2015

I klasse B ledet Mario Rinaldi (Hakadal) med 2 poeng på Anders Bøen Gravdal inn i del-finalen og dette ble en triller helt inn. Anders Bøen Gravdal endte på 39 poeng for dagen og Mario Rinaldi på 37 poeng.
Anders Bøen Gravdal ble vinner av klasse B (stableford 18,1-36 i hcp) og plass i Tour de Golf Invitational i Spania, og dette på lavere hcp enn Mario Rinaldi..
Golf Plaisir og Golfserie.no har idag også trukket en lucky looser vinner tur til Srixon Tour de Golf Invitational i Spania og dette ble : Erling T. Skamsar (Grønmo)

Vi gratulerer disse tre spillerne som vinner plass i Tour de Golf Invitational 2015 på Vilaitana Golf 3-7 november, hvor turneringsdeltakelse, fly t/r, overnatting, 4 runder golf og bankett er dekket av Golfserie.no og Golf Plaisir.